galaxer i mina braxer!

oh my ass. det slog mig att det var längesen jag uppdaterade här.
vad har jag och berätta? jag har skickat so uppsatsen nu.   jag känner mig inte alls befriad som jag trodde att jag skulle göra. menmen. nu är det över! förhoppningsvis..

ikväll ska jag kolla på Van Veetren - Borkmans punkt. it´s going to be fabolus! sen i morgon är jag hemma för att jag är sjuk.
hejdå.

kajsa,


GRATTIS KISA BO!

Jag har inte skrivit på länge känns det som?
Jag är lite seg. Jag sitter och kollar på HOCKEY! Jag hatar hockey. det är tråkigt. Jag är tvungen att hejja på hv71 för jennifer är här. om jag sa att jag hejjar på frölunda så skulle jag nog vara på sjukhuset nu! Det är 2-1 till hv nu.. Och igår var det let's dance! OCH KISA BON AKA MAGNUS VAN! Okey.. han bor inte riktigt i kisa... några meter utan för.. haha i tidersrum bor han men det är samma sak! Och jag är ju i kisa nu.. Och Imorgon kl3 så kommer magnus ner på byn så jag jennifer och simone ska gå dit.
Jag har inte mycket mer att skriva nu!
Puss&Kram
// Sanna


jag har haft en av de värsta dagarna i mitt liv.

jag vaknar trött och har ont i halsen. påminns att det är DMIS idag.
kommer till skolan för att starta dagen med film i tre timmar. Schindlers list. jag grät.
hungrig som jag är, så traskar jag till lunchen efter filmen för att mötas av en fasansfull syn: grismat till lunch, a.k.a pytt i panna.
jag åt gurka och gammal sallad och fortsatte dagen med ett irriterande innehåll. (jag är fet och behöver mat. jag tror skolan har en plan att svälta mig.)
det är inte över, för er som trodde det.
kemi hela dagen. jag sitter i datasalen och kämpar, vem ser jag stå bakom mig? ni gissade fel. micke. the devil. no game, big guys.
vid tvåsnåret är jag mer irriterad och mer hungrig. vad händer då? jo jag ska gå till tandläkaren för att ( vad jag tror) borra ett hål.
nu tänker jag inte säga mer, för jag blir bara ännu mer irriterad.

kajsa,

Videoinlägg by Tove & Kajsa

haha yesyes! för er som älskade förra videoinlägget så kommer här en till! dock är denna filmad i mörkret och det enda man hör är hur vi flummar runt.. utan alkoholpåverkning. this is the real shit, bitches. just us.




Videoinlägg by Tove & Kajsa

Efter alla dessa år av skräck har vi äntligen konfronterat våran rädsla för ett av spökhusen.
Look and learn.





Ett leénde sattes på mina läppar

Inte mycket har hänt. Men jag är skrivsugen! Lilla sanna är kär! Och Alice är fantastisk som tog kort på han! HAHA.. Det var visst lite ointresannt!
Jag älskar EXPERT!!!
I september så hade jag någon sony ericson och den gick sönder så mkt så jag fick en ny.. Och sen så började den cp:a sig och så lämnade jag in den för typ 20 dagar sen.. och idag när jag kommer hem så har jag fått en sprillans ny! Guu så glad jag blev! :D Typ en sony ericsson G502! Det var bra för jag hade tröttnat på den andra! :D Så jag har varit glad hela dagen typ! + att igår så gjorde jag en tur lapp. och den FUNKADE!! HAHA! :D Jag ska börja ha med mig den över allt! :D Lycka till mig! :D
Men en tråkig sak! På måndag kanske min bästa vän flyttar ifrån mig =/<33
Vi får se hur det blir!<3
Och så fottade vi massa idag i skolan! Gött Gött Gött!
Aja.. Nu så finns det inte mycket mer att skriva!
Puss&Kram
//Sanna

Jag är smart. Yes you are.

Jag borde inte sitta här. Men datan har en slags dragningskraft eller något... Tänkte först logga in för att kolla kajsas blogg men sen så blev det lite mer;) Pratade med Kajsa i telefon för inte så länge sen! Skratt! HAHA
sanna: Den är så fantstiskt konstig!
HAHAHA x) Jag sa lite fel!
Sen hämnades kajsa... Efter som att jag typ råkade försäga mig en gång:
Sanna: Han är typ fattig, han har comviq
Kajsa: Jag har comviq!
Så hennes hämnd på mig blev:
kajsa - han är ett år yngre än mig
sanna - okej..
kajsa - jag har inget emot sådana där.
sanna - ..
kajsa - förl... där fick du igen för att du satt att jag var fattig!
HAHA :D
jaa.. vi är ju vad vi är!
Sen så försökte jag att ringa lilla tove oxå! Det gick inte bra.. Hon svarade inte? Och sen när jag fick hemnummret så orkade jag inte ringa! x) Men jag ringer imorgon Tove!! :D<3
Jag ska nog gå och lägga mig.. eller läsa... Puss&kram
//Sanna


fryser och är grovt irriterad. vanessa hudsvamp som leah i new moon? no way. jag accepterar det aldrig.

jag sitter här i ensamheten  och pratar med mimmi min vän på msn.  förundras också över hur vacker Kyle Gallner är i den nya skräckfilmen. helt fantastisk. jag älskar honom.
har inte så mycket mer och säga. förutom att jag åkte moppe idag och var med tovlutt. och nu ska jag lyssna på lite bon jovi.


Blir man arg eller blir man arg!?

Hej! Jag har precis kommit hem från musikalen.. Det gick la bra antar jag! ;) Igår så kollade jag på "beck - I Guds namn"
Och jag blev så otroligt arg! Det var någon konstig grupp -som jag inte riktigt minns namnet på- Som typ hatade och mördade homosexuella. De sa att förr så kallade man det för "Bög smittan" Eller något. De var inte kärlek för dem. Det var tydligen en sjukdom! Det är inget fel på bögar/Lesbiska? Eller vad tycker ni! De är helt vanliga personer.. Bara att de gillar människor av samma kön! Det är inget fel med det.. Och att gå runt och säga "Jävla bög" Till någon är ju töntigt. En person får gilla vem den vill även fast de är samma kön! De är modiga och gör vad hjärtat säger!! Och en annan sak som var fruktansvärt i filmen! De sa något sånthär: " Om vi nu ska börja tillåta bögar i sverige. Ska vi då börja tillåta pedofiler att göra som de vill?"
PEDOFILER OCH BÖGAR ÄR INTE SAMMA SAK! Jag upprepar! :Det är inget fel på bögar! De är fulkomlit normala! De har ingen sjukdom! Och det är inte fel i huvudet på dem heller! Bara för att dem inta kan få barn? Eller vadå? Bara för att gud skapade oss till att vara man och kvinna? Skärp er nu! Det är inget fel på dem! Tänk på det!
// Sanna

Oh Brother

" Pappa don't push, Im in truble. Pappa don't push, you hurt my brother "

En underbar och kort sång skriven av tove hon själv.
AMAJSING ! : )

Steven Stifler, typ världens skönaste människa.



kajsa,

jag lyckas typ? *Q-röst*

men neeeeeeej! hur lyckas jag? först jb och nu stasse? gah! jag får göra om det någon annan gång, just nu orkar jag inte.

min uppsats går åt neråt, men jag blir glad nu när jag ser sanna i cam. hon är något söt! senare bestiger jag nog catmobile (som jag slitit med tvättandet) till ön bredvid och träffar tovsilovsan!
hejdå.

kajsa,

vi sprider glädje!



kajsa,

hej, namnet var kajsa, och jag skäms.

jag skäms för att jag missade JB i headern, så nu ska jag göra en ny. hejdå.

Jonas Brothers!

Kajsa gumman glömde det när hon gjorde headern.. och jag glömde säga åt henne! Fy på oss! Vi alla 3 älskar Jonas Brothers! Någon mer än de andra kanske! Men ingen hatar dem! De är fantastiska!! Tove och Kajsa har kramat dem! Jag har sett dem som förband. Fredag den 30 oktober så kommer dem till Stockholm och spelar. Vi 3 + min syrra ska självklart gå! Det kommer bli underbart! FY FABIAN Vad underbart det kommer att bli! Så när ni kollar på våran header så får ni låtsas att Jonas Brothers är med där! För De finns i våra hjärtan!<33
//Sanna

Ett stort tack!

Vad vore jag utan mina 2 bloggerskor Tove och Kajsa!
Tove: Jag har kännt dig hela mitt liv! Det är drf mitt liv är så underbart! Du är en del av familjen. Jag har otroligtmånga minnen med dej! Tramopbåt! Finland! Pinnarp! Öland antar jag att vi oxå har varit i. Vi har tillochmed firat millenium tillsammans! Det är ju fantstiskt! Och mattes fest var ju fantastisk! HAHA!<3 Fast vi var ju ytterst små då :P Det är så himla synd att du bor i stockholm! Och jag längtar otroligt mkt till posklåvet!<3 Jag har älskat dig sen jag föddes och jag kommer alltid att göra det!<33
Kajsa: Jag vet inte hur länge jag har hållt kontakt med dej... Kanske.. 1 och ½ år tror jag. Jag har träffat di en gång! I sommras! Det var minnesvärda stunder! Jag minns allt! Du gick ut när vi kollade på i am legend och tove grät! Jag typ sa massa konstigt! Sen så gick vi till naemi och kollade på pokemon! hahaha Och var rädd för att sova nära gaderoen och jag spelade spel på mobilen ;) HAHA :D Och Lochness monster oxå! HAHA! Och jag älskar dig otroligt mkt även fast vi kännt varandra en kort tid!<333
                                                                                                                                                                                                                                 
Ni är fantstiska både 2! Ni lyssnar och stöttar mig genom allt nu! Ni är för underbara! Utan er skulle jag må hemskt! Fy FABIAN Vad segt det är att jag inte bor i stockholm med er!!<33 Men vi håller ju kontakten bra ändå! SNART! Då kommer jag upp till er och vi ska på Grönan! Och syster yster hänger oxå med såklart! Jag älskar er 2 underbara människor! Jag har precis insett att stockhomare är det bästa som finns!<3
//Sanna

om detta må ni berätta.

ännu en uppsats.  problemet är bara att min hjärna inte funkar som vanligt. den är tom. man kan nästan höra ekot.
tre bilder och tre citat ur boken om detta må ni berätta. vilka bilder väljer man och vilka citat når in? alla bilder vill man välja, alla citat går in.

Världen är alldelels för farligt att leva i - inte på grund av de människor som gör det onda, men på grund av de människor som står bredvid och låter dem göra det.
Albert Einstein.

kajsa,

Te

Nu blogg och fin början.
Det va lite svårt att inleda denna blogg med mitt första inlägg.
Så varför inte börja det första inlägget från min sida med att skriva om varför jag älskar te ?

Jag sitter här och pratar med sanna på msn med en stor kopp te.
Jag undrar hur te kan vara så fantastiskt gott ?
för att fullända hela aromen så ska man ha massrikt med mjölk i också så blir allt perfekt,
som en grov stimulering i hela kroppen som ränsar allt där inne !!
och varför inte ha en liten bit mörk choklad på sidan om ?
För övrigt så ligger jag på kapitel 5 tror jag i den fjärde twilight boken,
så länge vi båda andas och det blir ju bara bättre och bättre för varje sida !
// Tove

Den bästa sommaren

Jag kollade precis på "Den bästa sommaren" Den är ju bara för underbar.. Jag har sett den många gånger i mitt liv. Jag kan de flesta replikerna. Stasse är med. Våran stasse. Anastasios Soulis. Han är 13 år när han spelar in filmen. Men ha spelar 11 år. Han är 22 år nu och han är underbar. Det är något speciellt med honom.. Han är inte som andra.. Han är speciell. underbar, snygg.. han är allt. 2 nya filmer med honom kommer detta år! : "Bröllopsfotografen" Och "prinsessa" Jag vet inte om han har så stor roll.. men Jag hoppas det! hitils har jag typ sett 5 filmer med honom tror jag. Men snart ska jag se "Underbara älskade" Oxå.. Den verkar otroligt bra. Den har fått pris! Han var jätte fin när han tog emot priset. Jag tycker ni ska kolla på "Den bästa sommaren"! Man skrattar och gråter! Se den! Av mig får den 5 av 5 stasse! AHAH :D KOLLA PÅ DEN! DETÄR VÄRT DET!
// Sanna

tom på ord.

jag vet inte vad jag ska skriva.. här känns det som om jag måste tänka på vad jag ska skriva innan jag sätter fingrarna mot tangenterna och trycker ner dem. varför gör det de?



Syskonbråk!

Alla syskon bråkar.. ellerhur? Jag och min syrra bråkar nu! hahaha ikväll så kommer det typ vara såhär:
jag sitter på rummet och min syster simone roppar:
SANNA!!! KOM HIT!
Jag kommer gå dit och hon kommer säga en rolig sakn.. jag kommer säga att hon är töntg och hon kommer att skratta ännu mer! Jag och Simone har nog bråkat typ.. 10 gånger idag säkert! Vi bråkar hela tiden! Men åndå så har vi såå kul tsmns! För inte så länge sen så hade vi morots kalas! Jag får in 8 minimorötter i min mun! Simone fick bara in 6 st! haha  Jag van! Simone och jag bråkar om Datan hela tiden! Drf ska jag köpa en laptop snart! Det ska bli kul att mobba henne med den! Det ska bli kul. Jag och min syster älskar varandra.. vi kan umgås och ha kul. Vi brukar gå på bio tsmns! Det är kul! (Förutom att hennes bedårande skratt är VÄLDIGT högt) Så man får lite ont i öronen! Men det är kul ändå.. Vi skrattar åt saker smom ingen annan skrattar åt.. och när simone var liten och vi både på landet så hade några kor rymmt! Och simone var ute ensam och kommer inspringande: Mamma och sanna! Det är lejon i trädgården! och emil och några andra står brevid dem!
ahhaha Söt hon är! Mitt lilla troll!<3
Jag älskar min syster även fast vi bråkar ibland! <33
Syskon bråk kan förstärka förhålandet till ditt syskon! Men säg inte fula saker som: kan inte du dra åt hevetet?
Och ni får inte föröka döda varandra! Följ mina tips! Ni läser en text av en person som har gjort stora misstag!
Tack till er som kommenterar!
// Sanna

glädjefabriken.



fan vad jag hatar bilddagboken.

helt värdelöst. jag kan fortfarande inte svara på kommetarerna, frustrationen är på toppnivå och jag vill seriöst kissa på något eller någon. och mailet från "support" har inte gjort saken bättre. "Det är antagligen ett fel på din dator, eller mjukvaran." hur kan det vara fel på min dator, när det har funkat tidigare?
tiderna på bdb för kajsa är räknade.




kajsa,

vi klipper det röda sidenbandet

ny blogg! detta känns underligt, blogga ihop med två andra är ju inte precis något jag brukar göra... men jag är både nervös och spänd inför vad denna blogg kan åstakomma. och jag är 110 % säker att det kommer bli bättre än bäst!

kajsa,


Skratt!

Jag älskar skratt! Det är unikt! Alla har ju sitt eget lilla skratt! Jag måste säga att mitt skratt låter hemskt. Några kompisar gör narr av det. Men det är mitt skratt och jag gillar ju det ändå. Kajsas skratt är underbart. Man blir glad av att höra det. och så skrattar ju hon åt sitt eget skratt oxå! Det är sååå underbart! Och Toves skratt! Man ryser för att det är så fantastiskt! Man hör hur glad hon låter i skrattet! Och jag gillar när folk vågar skratta! Man ska vara nöjd över det skrattet man har. Även fast det kanske låter som en snarkande åsna eller en pruttande get! Skratt är fantastiska! Och som man säger! "Ett skratt förlänger livet". Skratta folk! Skratta! och stå för ert skratt! Ingen ska göra narr av det! Ingen ska behöva skämmas! SKRATTA!
// Sanna

Välkommen till min nya blogg!

våran nya blogg

RSS 2.0