fuck the rest, I´m the best

jag sitter här och förundras över hur vi ska göra med denna blogg. ingen uppdaterar, ingen har tid, ingen orkar.

REVOLUTION! KAJSA BLOGGAR!

jag skäms och ber på mina nakna knän om ursäkt till mitt dåliga uppförande här!

jag kan informera att jag igår var på bio, 17 again, again. hahaha! jag är för rolig ibland.
min lillebror står och spanar in i mitt fönster just nu och försöker se var jag gör. självklart bloggar jag och har peter pan på på TV:n. nu kom hans flickvän också. haha jag känner mig känd (!) människor står och spanar in i mitt fönster som galna fans och försöker se en skymt av den världsberömda kajsa!

idag ska jag bara sitta här och tycka synd om mig själv. sen ska jag städa(HAHAHAH) och ... sitta här som den datanörd jag är.åhåhåh! jag vann tävlingen på bdb! eller vann och vann, jag kom på 16 plats - två biobiljetter och en vattenflaska med 17 again!

kajsa,

Ingen annan upptaderar..

Okej! Kajsa. Tove! VARFÖR UPPTADERAR NI INTE??? Kajsa.. Du gör ju det på hulkenglass hela tiden.. Kan du inte skriva lite på denna också? Tove.. Du bloggar ju inte als! x)
Jag ska berätta lite om min stund vid datan just nu!
Jag är trött! Solen lyser! Kameran är brevid mig och jag funderar på att gå ut och fota! Jag har inga pengar på mobilen! Men Jag har gratis sms så det gör inte så mycket! Min syrra (Snart 17) Och hennes bästis Jennifer (Snart 18) sitter bakom mig och kollar på "Ronja rövadotter" Eller vad det nu än heter! Dem är så otroligt töntiga! HAHA! Senare på dagen så är min planer att fotta, sola, fotta, sola, fotta och åter igen sola! Sen på kvällen så ska vi GRILLA! <3 Mys pys! Och hoppas att det blir skräckfilm på kvällen! Igår så var jag i linköping! Jag älskar den staden! Jag gick in i varenda affär för att hitta ett par solglasögon! Det gick inte bra! Men till slut så köpte jag ett par på Bik Bok! Sen så skulle jag gå hem till min moster! Och hur lätt är det att hitta en lägenhet i linköping som man aldrig varit i innan? Det är inte lätt! Men till slut så hittade jag hem till henne! :) När jag kom hem till henne så vilade jag lite och sen så kollade jag runt lite på internett! Sen så åkte jag till kisa! Jag fick skjuss av göte och mormor! När jag kom hem så väntade en hel pizza på mig.. Men jag orkade inte äta den! ^^  Och nu så blev nog detta inlägg lite tråkigt! HAHA! Puss hej!
//Sanna

Jag känner mig duktig!

Wow! Jag skriver ett inlägg på bloggen igen!! Gud så duktig jag är! Jag är fortfarande sjuk, Jag vill att jb biljetterna ska släppas, och jag så "alla älskar alice" igår!  Stasse är ju med, jag har iof sett den flertal gånger men man kan ju aldrig få riktigt nog av stasse! Han är fin, Han är våran! Han är gudomlig!
Nu så sitter jag här och smsar med folk... de är sega på att svara! Det finns inte så mycket annat att göra.. Ett lång samtal till Kajsa skulle va kul... men jag antar att hon är i skolan? och nu orkar jag inte skriva mer!
// Sanna


ser ni finheten i honom?

Jamie Campbell Bower!                                            
                                                                                                           

Ser ni finheten i honom eller?
Han är fin, han är speciell och jag är kär!
Precis som Matilda! Hon har smittat mig! :S
Jamie Campbell Bower! Kärlek på högsta nivå!
Och han ser mycket bättre ut än Oskar Lind!
//Sanna

Jag är sjuk!

Tove? Varför upptaderar du aldrig? Vi saknar dig här på bloggen!
Hej alla! Jag är fortfarande dålig på upptaderingar! Jag känner mig upptagen! Upptagen med att tänka på ett par vackra bedårande isblåa ögon! hehe^^ (A) Och så pratar jag ju ganska ofta i telefon med Kajsa Bajsa också! Jag menar! Vad vore livet utan ett samtal till henne? Och annan tid på dynget spenderar jag till att försöka få tag på Tove! Det går inte bra! Du svarar aldrig? :S
Och jag måste säga att för en gång skull så mår jag ganska perfekt! Förutom att jag är sjuk! "/ Men annars så är allt väldigt bra! Men utan mina vänner skulle det inte vara det! Så tack till alla som hjälpt! Tack till: Kajsa, Tove, Matilda, Miled, Gergi, Aladin, Alice!! Hoppas ni vet att utan er skulle inte jag vara den människan som jag är nu!

Och vet ni? Jag såg en riktigt bra film igår! pineapple express! Riktigt bra! Han från spiderman är med! Han som spelar harry osborn! Han är snygg! Jag tycker heltklart att ni ska se filmen! Och ni som inte sett spider man filmerna ska se dem! :O Och ikväll så ska jag se en film med våran STASSE! :D <33 Typ.. "Alla älskar Alice" tror jag!

Nu har jag inget mer att skriva!
Eller en sak! JAG ÄLSKAR ALLA MINA VÄNNER!
// Sanna

innan tiden rinner ut

så passar jag på att lägga upp en bild på mina planer för valborg, because I´m going to be in årsta havsbad at the time. så jag ska kolla på btVS. för er som har hjärnan i röven så betyder det Buffy the Vampire Slayer. yes. alla säsonger. första är bäst. för där är Angel steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekhet.I never quit! we never quit!

ofc ska jag inte sluta blogga här! det känns som om jag fick en spark i häcken när jag läste sannas inlägg. för vi ska väl ta över världen?
vad kan jag berätta om läget... jo! jag har en förträffligt vidrig andedräkt just nu och jag ör vulgärt förälskad i Connor. ni vet snyggingen från programmet Angel? yes precis. honom.
klockan har precis passerat fem över nio, och jag funderar starkt på att krypa till kojjs. jag är trött och har en finne i mungipan.
stay for more update!

kajsa,

Vad fan hände!

Jag minns när vi planerade allt! Vi skulle ta över världen! Vi skulle bli bäst! Vi skulle äga ut alla! Men Vi upptaderar inte! Och nu skriver kajsa att hon typ ska sluta? SNÄLLA! Det får du inte!
Jag kan la passa på att säga att lovet har varit ganska bra! Tove!(En av bloggerskaran här) Kom ner till mig i kisa! Och vi hade otroligt roligt måsta jag säga! Vi pratade, kollade på film, Skrattade, åt GLASS! Och skaffade ett eget ställe i skogen! Och bättre än så kan det ju knappast bli? Eller vad tycker ni? Kajsa och tove kommer nog till mig i sommar får jag hoppas! Annars blir jag arg! Kajsa sa förut i telefon: Om jag inte har råd så ska jag seriöst gå! Jaa.. Det är ju gulligt av dig! <3 HAHA Men nu så ska jag sluta! Jag ska upptadera snart igen! Jag lovar!
// Sanna

denna blogg och dömd till döden.

det är tyst här. ingen bloggar. ingen har tid. ingen har lust. ingen gör något. jag gör. fast mest på hulkenglass. det är tråkigt. jag gillade denna blogg. den har en fin design. men ingen bloggar. så hejdå. jag kommer tillbaka i framtiden. puss.


all uppdatering läggs på hulkenglass.

amen vad fna är det för fel på uppdateringen här? bara jag som uppdaterar? hallå, sanna & tove, vart är ni?
jag har ingenting roligt att berätta förutom att jag har gått ner 4 kilo och att det är påsklov. hallelujah! i övermorgon åker jag till helsingbooooorg och kommer hem någon gång i framtiden.
vi håller tummarna för denna blogg, annars lägger vi ner den om hoppet övergivit den.
puss!
kajsa,

Underbara älskade!

Oj! Det var lite länge sen nu!
Och jag har inte tid att skriva men jag måste känns det som!
Jag såg "underbara älskade" igår! Den var fin, bra och fantastisk! Och Stasse var skitfin! Jag tycker ni ska se den!<3
Det är lov! Ingen skola! Jag slipper Läxor, Stress, Prov och En viss person som jag hatar(Gillar) Enormt mycket.. Jag har börjat sms:a för mycket och jag behöver hjälp för att sluta? Jag sms:ar när jag vaknar, när jag äter frukost, när jag sitter på lektionerna, när jag har rast, när jag äter mat, när jag går hem, när jag sitter hemma, när jag är med andra kompisar, när jag kollar på film/tv:n, när jag spelar gitarr, när jag sitter vid datan, när jag duschar, när jag ska sova,, och typ hela tiden! Oj.. Det är ganska mycket! AJA!
Jag har inte tid nu!
Puss&Kram
// Sanna


marry me?kajsa,

hej dåliga uppdatering!

vad hände med uppdateringen? all uppmärksamhet fick hulkenglass, men nu ska jag försöka hålla igång detta!

vad kan jag säga om läget nu? jag sitter bredvid tove i datasalen och hör hur hon skrattar genom hörlurarna åt gamla berättelser hon skrivit på datorn. vi har skolkonton som man haft sedan 4:an, så nu sitter hon och letar upp hundra år gamla arbeten, skojj!

nej nu ska jag fortsätta med SO:n. har faktisikt ett jätteroligt arbete på gång. ( ingen ironi ) kajsa hjärta SO! 

kajsa,


RSS 2.0