även den som simmar långsamt kommer framåt

jag har blivit smartare sedan jag bloggade här. jag har också hunnit gå ut grundskolan och firat midsommar. massa andra saker har jag hunnit med, saker som skulle tråka ut de få läsare vi har, och inte minst ta en sådan jävla tid och skriva. who cares? jag har tråkigt och det har ni också, det har jag bestämt.

men jag bloggar iallafall! eller mest på hulkenglass. och jag lever. eller det kanske jag inte ska påstå. brad pitt existerar ju trots allt.


 

kajsa,


Det går ju nästan bra!

Vi hade skapligt många läsare igår! så grattis till mig, Tove och Kajsa! Vi är ju nästan bäst! Eller inte nästan! utan vi ÄR bäst! Vilket ni nog alla redan vet! Inte mer om det nu!

Jag har fått veta lite av mina betyg och det ser skapligt bra ut! Jag går ju fortfarande 8:an så jag har ju 1 år på mig! Jag har fått reda att jag får:
Matte: MVG
Engelska: VG+
Svenska: VG+
tyska: VG
NO:
Biologi: VG+
Fysik: VG+
SO:
Geometri: G+
religon: G+
Historia: VG
Samhäll: VG
sen så vet jag inget mer! :D  Så jag är nöjd! Fast synd att det inte syns några + i betygen! Men jag får försöka höja mig!
Om Tove bodde här så skulle jag lätt kunna hjälpa henne med hennes matte! Fast hon klarade ju sig själv!
Jag skrive snart igen! puss hej
// Sanna

FAVORIT I REPRIS


se och njut, älskade församling.
kajsa,

revolution, återigen.

jag tror inte denna blogg har haft så dåligt med läsare någonsin... men shit the same, jag uppdaterar ändå. skönt att skriva av sig lite någon annan stans än på hulkenglass!

ja vad jag kan berätta för skojjigt? vi kan börja med att jag, precis som hela norrbersskolans nior, går ut grundskolan nästa fredag! då jävlar ska jag visa er vad innebörden av att skapa minnen betyder.

efter skuuulan ska jag bege mig mot skarpö (?) tror jag och plugga lite english med tovlutt. eller vi kanske drar till rindö? who knows..


tove som blond! bara jag som tycker att hon passade i det?

kajsa,

kom och ta min oskuld


kajsa,

RSS 2.0